Vind je baan

Ben je toe aan een volgende stap in je watercarrière? Wil je zeker weten dat je bij een organisatie terecht komt die in alle opzichten bij je past? Ben je net afgestudeerd en wil je dat jouw cv zo snel mogelijk bij interessante werkgevers terecht komt?
 
H2O-job, het bemiddelingsbureau voor waterbanen, helpt je graag bij het vinden van de juiste nieuwe functie. Wij nemen jouw carrière serieus, en doen er dan ook alles aan om voor jou die ene baan te vinden die precies past bij je opleiding, ervaring, wensen en ambities. H2O-job heeft volop watervacatures bij uiteenlopende werkgevers.

Hoe werkt H2O-job?
Nadat je je inschrijft en hierbij niet vergeet een Nederlandstalig CV toe te voegen, beoordelen wij deze zo spoedig mogelijk. Mochten wij mogelijkheden voor je zien binnen H2O-job krijg bij ons altijd eerst een persoonlijk gesprek, waarin we uitgebreid bepraten wat je wilt en wat je kunt, maar ook of je zou passen bij onze opdrachtgever.

De bemiddeling
Wanneer we precies weten wat je wilt, gaan wij voor je aan de slag. Als we geschikte watervacatures voor je vinden, bespreken we ze met je. Mochten de vacatures je aanspreken, dan stellen we je voor aan de betreffende werkgever. Bij een positieve reactie ga je bij de organisatie op sollicitatiegesprek. Uiteraard geven we je graag tips ter voorbereiding van dit gesprek.

De contractvorm
Afhankelijk van de opdracht en de wensen van jou en de opdrachtgever, kiezen we voor een contractvorm: uitzenden, detacheren, werving & selectie of een interim overeenkomst.