Vind uw medewerker via H2O-job

Uw personeelsvraag is bij H2O-job, arbeidsmarktspecialist in de watersector, in deskundige handen. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring in het bemiddelen van milieu- en waterpersoneel.

Wij nemen u de zoektocht uit handen naar die juiste medewerker voor uw vacature. Niet alleen kijken wij of een kandidaat qua opleiding en ervaring past bij de vacature, maar ook of de persoonlijkheid van de kandidaat aansluit bij uw organisatie en het team waarin de vacature open staat. Alle reden dus om uw personeelsvraag onze zorg te laten zijn!

Hoe werkt H2O-job?
In een persoonlijk gesprek nemen wij graag uw precieze wensen met u door. Het doel is om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van uw organisatie: welke diensten of producten levert u, wat zijn uw doelstellingen, welk type kandidaat past het beste bij uw bedrijf. Wij bekijken meteen of er kandidaten in ons bestand zitten die mogelijk interessant zijn voor u.

De bemiddeling
Wanneer wij een passende kandidaat gevonden hebben, leggen we zijn of haar profiel aan u voor. Bent u net zo enthousiast over de kandidaat als wij? Dan is de volgende stap een sollicitatiegesprek tussen u en de kandidaat.

De contractvorm
Afhankelijk van uw wensen, de wensen van de kandidaat en de aard van de opdracht komen we tot een uitzend-, detachering-, interim- of werving & selectieovereenkomst. Heeft u zelf een geschikte werknemer gevonden, maar wilt u het personeelbeheer liever uitbesteden? Ook dat kan bij H2O-job. Wij verzorgen namelijk payroll diensten op basis van uitzenden en detachering. Uw accountmanager legt u graag de verschillende mogelijkheden uit.